Autonummi - täyden palvelun autoliike

Myyntipalvelu - me myymme autosi

Myyntipalvelun hinnat:

  • Perustamismaksu 0 €

  • Myyntiprovisio toteutuneista kaupoista sopimuksen mukaan (alkaen 800 €).

  • Jos ei kauppaa niin ei myöskään kuluja!

Lue lisätietoja palvelustamme alta.

Toimimme Kirkkonummella Liikeportin kiinteistössä Länsiväylän varrella. Näytä yhteystiedot

Emme ole keksineet pyörää uudelleen, mutta olemme hieman kehittäneet sitä.

Usein uuden auton ostaja joutuu ensin myymään vanhan autonsa ennen kuin pääsee ostamaan itselleen uuden mieluisan auton. Siinä missä uuden auton ostaminen on hauskaa ja mielenkiintoista, niin vanhan myyminen on hankalaa ja suoraan sanottuna vähän ärsyttävääkin. Varsinkin jos olet löytänyt unelma-autosi yksityiseltä myyjältä, niin hän tuskin huolii vanhaa autoasi vaihdossa.

Anna siis Autonummen myydä autosi! Katsomme yhdessä autollesi sopivan myyntihinnan. Me hoidamme esittelyt, renkaapotkijat, hankalat kysymykset, paperityöt ja myynnin. Tarvittaessa laitamme autosi myös myyntikuntoon: putsaamme, kiillotamme, otamme kuvat, myymme sitä netissä ja toimipisteessämme.

Autosi myyntitilanteessa mahdolliset koeajot tehdään niin, että Autonummen edustaja on aina ajossa mukana. Lisäksi koeajot suoritetaan Autonummen kattavilla kaskovakuutuksilla ja Trafin hyväksymillä koenumerokilvillä. Kun autosi on meillä myynnissä voit poistaa sen liikennekäytöstä, jolloin myyntiajalta ei kerry veroja tai vakuutusmaksuja.

Näin se toimii..

Kun löydämme vanhalle autollesi uuden omistajan, maksamme aiemmin sopimamme kauppasumman heti sinulle; eli ostamme auton sinulta. Sen lisäksi, että sinä teit juuri helpot kaupat, myös uusi omistaja saa hyötyä ostaessaan vanhan autosi meiltä eikä sinulta. Olemme autoliike, joten meiltä ostettujen autojen kohdalla saa takuun ja siihen sovelletaan kuluttajansuojalakia, toisin kuin yksityishenkilöiden välisessä kaupassa. Tämä on monille autoa hankkiville tärkeä kriteeri, joten näin saamme myös lisää ostajaehdokkaita.

Ja mikä tärkeintä, sinä säästät aikaa ja hermoja.

Näin hyödyt

  1. Autosi myydään tehokkaammin kuin jos se olisi vain liikkeessä välitettävänä tai myisit sen itse yksityishenkilönä.
  2. Helpot kaupat - Me ostamme autosi sinulta heti, kun uusi uusi ostaja on löytynyt. Muissa tapauksissa sinä toimisit auton myyjänä ja näin ollen vastaisit vanhan autosi vioista.
  3. Säästät rahaa - Kun autosi on meillä myynnissä, voit laittaa sen seisontavakuutukseen, jolloin säästät ajoneuvoveroissa ja liikennevakuutuksessa.
  4. Me kannamme vastuun - Perästä ei kuulu, me hoidamme kaiken kuntoon.

Ota yhteyttä ja tule näyttämään autosi!

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake