Autonummen Autoturva

Valitse uuteen autoosi Autonummen Basic- tai Premium Autoturva, joka takaa huolettomia kilometrejä joko kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi.

Autoturva voidaan myöntää max 270tkm ajettuun ja max 12 vuotta vanhaan autoon. Korvausvelvollisuus on hyvin laaja, joten se takaa sinulle huolettomat ajat uuden autosi kanssa! Jos jotain tapahtuu niin otat meihin yhteyttä ja niin hoidamme asian kuntoon!

Autoturvan korvauskohteet

Moottori

Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja runkolaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja -tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, jakoketjun rattaat ja -ketjut, venttiilijouset, -ohjaimet ja -istukat (ei ohjaimen tiivisteet), imusarja, pakosarja, pakokaasun kierrätysventtiili (EGR), öljyputket, kampiakseli, hihnapyörät, öljypohja, kiertomoottorin kotelo, jakopään hihna/ketju ja kiristin, vesipumppu. Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkannet sisältyvät Autoturvan piiriin vain, jos ne vahingoittuvat sisäisesti voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Vaihteisto

Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki sisäiset voidellut osat vaihteiston sisällä, jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, alennusvaihteen vaijeri, momentinmuunnin, vauhtipyörä, etupumppu, öljypohja, ulkoinen ja sisäinen ohjausyksikkö. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo, eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto puretaan jonkun edellä mainitun osan rikkoutumisen johdosta.

Voimansiirto

Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, akselit ja tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Turbo

Ahtimen/turboahtimen (tehdasasennettu) kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet, ahtopaineen tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.

Autoturva kattaa kaikki edellä mainittujen osien rikkoutumiset lukuun ottamatta omavastuuta. Autoturva ei kata osia ja artikkeleita, jotka on lueteltu kohdissa ”Tapahtumat, joita ei korvata” ja ”Autoturvan yleiset poikkeukset”.

Lue Autoturvan sopimusehdot kokonaisuudessaan tästä

Autoturva -hinnasto

VoimassaoloaikaHinta
Autoturva Basic3kk / 5000km250 €
Autoturva Premium6kk / 10000km490 €
Autoturva Custom? / ???Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake